Speedybet bonuskod 2024 – bonus upp till 1000 kr

Det finns flertal spelsidor som erbjuder fantastiska erbjudanden och just nu kan du ta del av Speedybet bonuskod. Notera att det enbart är nya spelare som kan ta del av denna bonusen samt att man måste vara minst 18 år fyllda och bosatt i Sverige. För dig som älskar fotboll så kommer du gilla utbudet som Speedybet erbjuder!

Bekräftad
Speedybet SW

Speedybet välkomstbonus: 100% upp till 1000 kr

AKTIVERAD
Aktivera
Senaste testad & verifierad 22/05/2024
82 Exemplar denna veckan
Visa Speedybet bonuskod

Just nu kan du ta del av Speedybet bonuskod

Speedybet bonuskod 2024 – bästa erbjudanden

Speedybet Bonus beskrivningSpeedybet bonuskod 2024

Speedybet välkomstbonus

100% upp till 1000 kr

 Aktivera Speedybet bonuskod >>

Tirol Fest

En slot fylld med freespins

 Aktivera Speedybet bonuskod >>

Monopoly Big Baller 

dubbla dina vinster

 Aktivera Speedybet bonuskod >>

Speedybet bonuskod 2024

Just nu kan man enbart ta del av Speedybet bonuskod som ny spelare. Kom ihåg att bonusar hos Speedybet alltid uppdateras så det kan alltid komma ut någon ny så håll dig uppdaterad.

 • Speedybet välkomstbonus: 100% upp till 1000 kr

Den här bonusen kan alla nya spelare ta del av och man väljer själv om man vill sätta in 100 kr till 1000 kr beroende på hur stort bonusbelopp av Speedybet bonuskoden som man vill ta del av. Man får upp till hela 100% när man gör sin första insättning om man aktiverar bonusen och det innebär att man får 100 kr i bonus om man sätter in 100 kr och 1000 kr i bonus om man sätter in 1000 kr efter att man har klickat på “Hämta bonus”. När man använder sig av denna bonuskoden så måste den omsättas totalt 20 gånger samt att minsta oddsen måste vara 1.5 för att man ska omsätta bonusen på ett korrekt sätt. Samtliga spelregler hittar du under villkoren på bonusen.
Speedybet bonuskod

Skapa konto hos Speedybet Sverige

Det är väldigt enkelt att skapa ett konto hos Speedybet då dom har gjort det enkelt för sina spelare att använda sig av plattformen. Nedan finner du hur man går tillväga för att spela och ta del av Speedybet bonuskod 2024. När du placerar ditt första spel hos Speedybet så rekommenderas det att man gör det via dator första gången. När man väl har gjort sin första insättning så kan man lägga sitt första spel utan att behöva lämna ytterligare uppgifter.

 • Navigera till Speedybet hemsida
 • Klicka på spela
 • Gör en insättning med BankID
 • Nu kan du placera ditt första spel

Speedybet bonus villkor

När du skapat ett konto och “Hämtat Speedybet bonuskod” så krävs det att du följer spelreglerna för just den bonusen. Nedan finner du några av spelreglerna som gäller just Speedybet välkomstbonus. Notera att du kan hitta samtliga spelregler på deras hemsida. När det kommer till Speedybet bonuskod så är den enbart tillgänglig för en spelare en gång och går ej att nyttjas flertal gånger då riskerar ditt konto att bli spärrat.

 • Omsättningskrav är 20x
 • 100% upp till 1000 kr inom odds
 • Minsta odds att placera att spel på är 1.5
 • Liveodds är tillåtet att spela på
 • Vara bosatt i Sverige
 • Måste fyllt 18 år
 • Ha ett aktivt BankID

Speedybet välkomstbonus

Något som är bra med Speedybet bonuskod är att man kan använda sig av den även på livespel vilket innebär att man lägger ett spel på en match som redan har påbörjats, vänligen läs mer om detta under villkoren. Man kan enkelt ha koll på hur många gånger man har kvar att omsätta bonusen när man klickar sig in på bonusen så står det exakt hur mycket man har kvar att omsätta innan man kan göra ett korrekt uttag.

FAQ – Speedybet Sverige

Om du har funderingar angående Speedybet eller bonuskoder så kan du hitta dom flesta svaren inne på FAQ. I listan nedan finner du dom mest vanligaste frågorna hos nya och gamla spelare hos Speedybet. Skulle det vara så att du inte hittar svaret på din fråga inne på FAQ så finns alltid kundtjänsten tillgänglig via e-post som kan ge dig svaret på din fråga.

 • Behöver man skapa ett konto hos Speedybet? Nej, du behöver inte skapa ett konto hos Speedybet utan när du navigerat till sidan så behöver du enbart klicka på spela och sätta in önskat belopp.
 • Hur gammal måste jag vara för att spela hos Speedybet? För att ta del av utbudet krävs det att du är minst 18 år fyllda och bosatt i Sverige.
 • Hur tar jag del av Speedybet välkomstbonus? Önskar du att ta del av bonusen så klickar du på “Hämta bonus”.
 • Hur många konton kan man öppna hos Speedybet? Man kan enbart öppna ett konto per spelare hos Speedybet.
 • Kan man ladda ner någon app och spela via hos Speedybet? Nej, Speedybet erbjuder tyvärr ingen applikation för tillfället.
 • Vad gör jag om jag får ett felmeddelande när jag placerar ett spel? Om du får ett felmeddelande när du placerar ett spel så bör du kontakta Speedybet kundtjänst omgående.
 • Vilka är dom vanligaste betalningsmetoderna hos Speedybet? Dom vanligaste betalningsmetoderna hos Speedybet är Swish och Trustly.
 • Speedybet bonus omsättningskrav För att göra ett uttag efter att man aktiverat Speedybet bonuskod så krävs det att du följer spelreglerna och omsätter den 20 gånger.
 • Vilka sporter finns att spela på hos Speedybet?
  Just nu kan man hitta flertal sporter att spela på som bland annat fotboll, hockey, handboll som är dom större sporterna. Det finns även ett stort utbud av spel när det kommer till mästerskap som bland annat VM, EM och OS.
 • Kan man placera live spel hos Speedybet?
  Ja, man kan placear live spel hos Speedybet inom dom flesta sporterna som fotboll och hockey på både reslutat och vem som kommer att göra nästa mål i matchen.

Omsömen Speedybet

Tillgängliga spel och sporter

Hos Speedybet kan du hitta ett brett utbud inom dom flesta sporterna, dom flesta spelarna använder sig av plattformen på grund av det stora budet av sporter inom odds. Något man bör tänka på som ny spelare är att använda sig av Speedybet bonuskod som gör att du får upp till 1000 kr på din första insättning som du gör som ny spelare. Några av dom populärare sporterna är fotboll och väl där spelas det mest på den engelska ligan vilket är Premier League. Det går även att placera spel på vilken spelare som kommer att göra målunder matchens gång och då kan oddsen variera beroende på vilken position som spelaren spelar på.

Tillgängliga spel och sporter

Andra populära ligor är bland annat La-Liga och Serie A som ligger tätt efter den stora engelska ligan. Om man är intresserad av hockey finns det även ett stort utbud inom bland annat NHL och SHL där man även kan spela live vilket innebär att man kan placera ett bett under matchens gång. Speedybet bonus omsättningskrav på välkomstbonusen är 20 gånger beloppet vilket innebär att du måste omsätta 1000 kr hela 20 gånger innan du kan göra ett uttag när det kommer till odds.

Speedybet kommer även att erbjuda flertal fantastiska spel på fotbolls VM som börjar nu till vintern, notera att du redan nu kan placera ett spel på bland annat vilken nation som kommer att vinna hela mästerskapet. Man kan även använda sig av Speedybet bonuskod när det kommer till mästerskap om den nu inte har hunnit utgå innan mästerskapet börjat, vänligen läs mer om denna informationen under villkoren.

För dig som föredrar spel på bland annat slots så erbjuder Speedybet ett brett utbud på flertal maskiner. Något som Speedybet inter erbjuder just nu är Speedybet välkomstbonus när det kommer till slots och casino men håll dig uppdaterad då det eventuellt är något som dom kommer erbjuda i framtiden. Om man vill veta mer om reglerna när det kommer till slots så står samtlig informationen om just det spelet du hade tänkt att spela när du klickar dig in på det. Om du inte hittar någon information där kan du alltid kontakta kundtjänst som hjälper dig vidare.

Omsömen Speedybet

Användarupplevelse

Speedybet har gjort sin hemsida väldigt enkel att navigera runt på, något som är väldigt bra är att man ej behöver skapa något konto för att spela hos Speedybet och ta del av Speedybet bonuskod vilket gör att fler spelare använder sig av deras plattform. En liten nackdel hos Speedybet är att dom inte erbjuder sina spelare någon applikation att använda sig av när man sitter med mobilen eller surfplattan men då kan man alltid använda sig av sin webbläsare.

Både insättningar och uttag går väldigt snabbt hos Speedybet och något som man bör tänka på här är att man använder sig av samma betalningsmetd vid insättning och uttag för att göra processen snabbare. För dig som gillar att spela på sport så är verkligen Speedybet spelbolaget för dig då utbudet är väldigt brett samt att man kan söka på sitt specifika lag man vill placera ett spel på.

Speedybet Kundtjänst

Snabbaste sättet att kontakta Speedybet kundtjänst om man bland annat har frågor angående Speedybet bonuskod eller sina insättningar/uttag är att skicka ett e-post till dom då det inte går att ringa till kundtjänsten samt att live-chatten ej är tillgänglig 24/7. Noterbart är att det kan ta upp till 24 timmar innan man får ett svar på sina frågor så man bör se över FAQ innan man skickar ett mejl då flertal svar på dom mest vanligaste frågorna står där.
Speedybet Kundtjänst

Det finns flertal saker som kan förbättras hos Speedybet kundtjänst som bland annat erbjuda sina spelare live chatt 24/7 så att man ej behöver vänta på svar i 24 timmar på enkla frågor som man inte kan hitta inne på FAQ. Om man har funderingar angående Speedybet bonuskod så kan man hitta mestadels av den informationen inne på FAQ eller villkoren för bonusen som du hade tänkt att aktivera.

Speedybet bonuskod – betalningsalternativ

Insättning

Just nu så erbjuder Speedybet följande insättningsmetoder: Trustly och Swish. En av anledningarna att dom enbart använder sig av två stycken är att plattformen ej kräver att man skapar ett konto och på så sätt snabbar upp både insättningar och uttag. Speedybet tar inga avgifter när man gör insättningar hos dom.

Speedybet Insättning

Uttag

När det kommer till uttag hos Speedybet oavsett om man använder sig av Speedybet bonuskod eller inte så ska man alltid använda sig av samma metod som man gjorde vid sin första insättning. Om man använder sig av Swish eller Trustly så har du pengarna samma dag om inte något uttag måste granskas om man nu använt sig av bland annat en Speedybet välkomstbonus. Något som man bör tänka på är att Speedybet inte tar några avgifter vid uttag men notera att betalningsmetoderna som man använder sig av eventuellt kan ta mindre avgifter för att föra över pengarna.

Omdömen om Speedybet applikation

När det kommer till appar till telefonen eller surfplattor så erbjuder inte Speedybet någon applikation för tillfället men det går självfallet att använda sig av webbläsaren via sin mobil-enhet om man är ute på resande fot och inte har med sig någon dator. Det går även att aktivera Speedybet bonuskod via telefonen om man använder sig av webbläsaren även om dator rekommenderas när det kommer till användning av Speedybets utbud.

Summering av Speedybet

Överlag så är Speedybet en smidig hemsida att använda sig av oavsett om man är en ny spelare eller erfaren. Något som kan förbättras något är bland annat att kundtjänsten ska vara tillgänglig mycket mer än den är i dagsläget samt att en applikation skulle underlätta för spelare som inte alltid spelar från datorn i hemmet. Utöver det så är hemsidan enkel att navigera runt på samt att Speedybet bonuskod är enkel att aktivera då det enbart är att klicka på “Hämta bonus” och sedan göra sin första insättning för att sedan ta del av bonuskoden.

Speedybet erbjuder först och främst spelare som älskar sport ett stort utbud och där är den sporten med störst utbud fotboll där man kan hitta flertal av dom större ligorna medans andra sporter som bland annat hockey och handboll är lite mindre utbud. När det kommer till casino och slots så är inte erbjudandet lika stort som inom odds men flertal välkända slots kan du hitta dock kan man inte använda sig av någon Speedybet bonuskod när man spelar på slots vilken är en nackdel för spelare som föredrar casino före odds. Om man sammanfattar utbudet och hemsidan så får den klart godkänt då det är enkelt att navigera runt på hemsidan samt att utbudet är brett inom dom flesta sporterna. Det är smidigt med insättningar då man gör dom med BankID.
Du kan också läsa om Stake bonuskod 2024.