Roulette regler

Det är nog många som tror att roulette är väldigt komplicerat då det är så mycket siffror att hålla reda på samt färger men roulette regler är faktiskt ganska enkla att lära sig. Något som man bör lägga på minnet är att roulette klassas som ett turspel och själva spelet består av ett hjul, ett tygklätt bord med satsningsrutor.

Roulette regler

Det finns ett par roulette regler som man bör kunna innan man börjar spela roulette, förstår och främst bör man kunna att själva hjulet i roulette består av 37 stycken olika fack med nummer från 0 till 36 i den Europeiska och Franska rouletten medans i den Amerikanska rouletten finner man dubbla nollor vilket innebär att det är totalt 38 fack i den Amerikanska modellen av roulette. Färgerna på själva hjulet i roulette är rött svart om vartannat förutom nollan som sticker ut något och är grön färg.

Själva uppdraget för spelare i roulette är att gissa var bollen landar någonstans, om man exempelvis gissar att bollen ska stanna på grön och den stannar på rött eller svart förlorar man så det är ganska simpelt med andra ord. Något som man även kan lägga på minnet är att alla jämna nummer är svarta och alla röda nummer är röda i den Europeiska rouletten.

Hur spelar man roulette?

När du väl är vid roulette bordet så kan man spela på flera nummer samtidigt vilket innebär att man har en större vinstchans, det går även att spela på ett nummer om man väl önskar det. Om man lyckas att sätta rätt nummer vilket är otroligt svårt så vinner man hela 36 gånger det insatsade kapitalet. Det mer vanliga spelet i roulette är att man lägger en insats på färgerna rött eller svart och vinner man där så dubblar man sin insats. Ett exempel är om du lägger 100 kr på att bollen ska stanna på svart och den stannar på svart så vinner du 200 kr och om du lyckas sätta ditt nummer och satsar 100 kr så vinner du hela 3600 kr.

Något som man bör notera i roulette regler är att man enbart får satsa på ett nummer om man vill vinna 36 gånger det insatsade kapitalet annars är följande roulette regler för flertal nummer. Två nummer ger 18 gånger insatsen, tre nummer ger 11 gånger insatsen och fyra nummer ger 9 gånger insatsen. Man kan även spela på att bollen ska landa på ett hörn eller vinkel som man även kan kalla det för, då kan man spela på fyra nummer och landar kulan på någon av de fyra hörnen så vinner man åtta gånger insatsen. Gata roulette regler innebär att man spelar på tre nummer och då gör man en horisontell satsning genom att placera sina marker på ytterkant av en rad med tre olika siffror.

Så kortfattat innebär det att varje spelare kan placera sina insatser på sitt önskade nummer eller färg och hoppas på att bollen stannar på just det numret som du gissat på. Populäraste sättet att spela roulette på just nu är genom att spela på live casino och även där gäller samma roulette regler som i verkligheten, det ända som skiljer sig är att du sitter framför din dator eller telefon och spelar. Något som rekommenderas i början när man ska lära sig alla roulette regler är att man spelar kostnadsfri roulette vilket innebär att man inte spelar med några riktiga pengar.

Roulette strategi

Alla spelare i roulette har olika strategier men den vanligaste bland nya spelare är att man antingen spelar på rött eller svart. När man väl har kommit in i spelet lite mera kan man prova på “hög eller låg roulette regler” vilket innebär att man spelar på siffror mellan 1 till 18 som är låg eller de höga siffrorna som är 19 till 36, när man spelar den typen vinner man dubbla insatsen vilket är samma som om man satsar på rött eller svart. Något som man bör undvika är att spela på ett singel nummer hela tiden om man hade tänkt att sitta vid bordet en längre tid då det är väldigt svårt att vinna när man enbart lägger sin insats på ett nummer.

Hur vinner man på spelet roulette?

Det är som sagt slumpen som avgör om man vinner i roulette, man kan jämföra roulette med spelmaskiner då man egentligen inte har någon aning om vart bollen kommer att stanna någonstans. Enligt roulette regler så vinner man om bollen stannar på det numret eller färg som man lagt sin insats på. Lägsta vinsterna är när man spelar på rött eller svart sedan kan man få större vinster om man spelar “inside bet” vilket är bets i mitten av bordet vilket ger dig en högre vinst men chanserna blir även dom väldigt mycket lägre.